EN • NL
Ticketshop

Tarieven, reducties & voordeelformules

TARIEVEN
Elke concertpagina vermeldt de standaard- en reductieprijzen, exclusief eventuele reservatie- of verzendkosten. Op het bestelformulier vindt u een overzicht van alle ticket- en abonnementsprijzen. In de brochure en op het bestelformulier vallen (druk)fouten niet volledig uit te sluiten. AMUZ spant zich in om eventuele fouten zo snel mogelijk recht te zetten. De vermeldingen op de website hebben voorrang op de gedrukte brochure.

REDUCTIES
AMUZ werkt steeds met genummerde zitplaatsen, tenzij anders vermeld. Genummerde zaalopstellingen hebben meestal twee prijscategorieën. Binnen elke categorie geldt een reductietarief voor -26/65+, lerarenkaart, Davidsfonds Cultuurkaart, VT-statuut en groepen vanaf 10 personen. Kaarten die recht geven op reductie moeten worden getoond bij de ticketcontrole. Wie jonger is dan 19 jaar, betaalt slechts € 5 per ticket. Wie studeert aan een Antwerpse hogeschool of universiteit, kan gebruikmaken van de cultuurcheque. Personen met een VT-statuut kunnen een bijzondere korting genieten. Meer informatie daarover vindt u hier.

VOORDEELFORMULES

AMUZ-intro
Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de seizoensconcerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor de seizoensconcerten 16|17 (niet voor de concerten tijdens Laus Polyphoniae of het festival Philippe Herreweghe 70). 

A-kaart
De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. Met uw A-kaart kan u in AMUZ een punt sparen bij deelname aan een activiteit. Tien punten geven recht op een korting van € 2 op een AMUZ-concert. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart. Voor € 3 heeft u al een A-kaart. U kan de kaart op verschillende locaties in de stad aankopen, ook in AMUZ. Surf naar a-kaart.antwerpen.be voor alle informatie.

Podiumhopper
Wie in AMUZ een abonnement koopt, krijgt boven op ons geijkte kortingstarief een podiumhopper ter waarde van € 20 cadeau. Met deze kaart krijgt u een eenmalige korting van € 5 in de Filharmonie, Opera Vlaanderen, Ballet Vlaanderen en in het Toneelhuis. Deze podiumhopper is strikt persoonlijk en alleen geldig tijdens seizoen 16|17. Surf naar www.podiumhopper.be voor alle informatie.

Cultuurcheques Gate15
Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs koop je als student(*) voor 10 euro zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen waaronder AMUZ, of laten je lid worden van de bib. De volledige kalender met tips, alle deelnemende cultuurhuizen en de bestelinfo vind je op www.gate15.be/cultuurcheques.

(*) Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool, Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen.