EN • NL
Ticketshop

Tickets & info

Hoe bestellen?

Tickets Laus Polyphoniae 2016
De ticketverkoop voor Laus Polyphoniae 2016 is gestart op zaterdag 12 maart. Tickets kunnen zowel online gekocht worden als aan de ticketbalie van AMUZ. 

Ticketshop
Laus Polyphoniae 2016 abonnement
Laus Polyphoniae 2016 losse tickets

Tickets AMUZ-seizoensconcerten 2016 | 2017
De ticketverkoop voor de AMUZ seizoensconcerten 16|17 start op zaterdag 21 mei vanaf 9.00 uur. Tickets kunnen zowel online gekocht worden als aan de ticketbalie van AMUZ (uitzonderlijk geopend op zaterdag 21 mei 2016 van 9.00 tot 12.00 uur). Bestelformulieren die vóór 21 mei worden binnengebracht, worden in volgorde van ontvangst verwerkt op zaterdag 21 mei 2016 om 12u. 

Ticketshop
AMUZ-seizoensconcerten 16|17 abonnement
AMUZ-seizoensconcerten 16|17 losse tickets

PRAKTISCH
Aan de balie van AMUZ
Op weekdagen van 12.00 tot 17.00 uur en een uur voor aanvang van het betreffende concert. Aan de balie van AMUZ kan u contant, met bancontact, VISA of Master Card betalen. Ook Ticket Compliments Supreme Award en Ticket Compliments Sport & Cultuur worden als betaalmiddel aanvaard.

Telefonisch
T +32 (0)3 292 36 80
MA-VR: 12.00-17.00 uur

Online
Via www.amuz.be. Online kan u met creditcard (VISA of Master Card), bancontact of overschrijving betalen.

Schriftelijk
Per e-mail: tickets@amuz.be
Per post: Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen, enkel via het bestelformulier dat u hieronder kunt downloaden:

Laus Polyphoniae 2016 abonnement
Laus Polyphoniae 2016 losse tickets
AMUZ-seizoensconcerten 16|17 abonnement
AMUZ-seizoensconcerten 16|17 losse tickets

Tarieven en reducties
AMUZ werkt steeds met genummerde zitplaatsen, tenzij anders vermeld. Genummerde zaalopstellingen hebben meestal twee prijscategorieën. Stoelen in tweede categorie hebben een beperkte zichtbaarheid. Binnen elke categorie geldt een reductietarief voor -25/65+, lerarenkaart, Davidsfonds Cultuurkaart, VT-statuut en groepen vanaf 10 personen. Wie jonger is dan 19 jaar, betaalt slechts € 5 per ticket. Wie studeert aan een Antwerpse hogeschool of universiteit, kan gebruikmaken van de cultuurcheques. AMUZ aanvaardt Sport & Culture Pass van Sodexo en Podiumhopper.

Abonnementen
Abonnees kunnen genieten van een mooie korting op de normale ticketprijzen. AMUZ verkoopt zowel vrij samen te stellen keuzeabonnementen als thematische vaste abonnementen. Elk abonnement is persoonsgebonden. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting. De kortingen op de abonnementen zijn onderling niet cumuleerbaar.

Reservatie- en verzendkosten
AMUZ rekent €2 kosten aan per reservatie van één of meerdere tickets, kosten die niet inbegrepen zijn bij de vermelde ticketprijzen. Bij aankoop van tickets aan de ticketbalie zonder voorafgaande reservering, worden deze kosten niet aangerekend. Wil u de tickets per post ontvangen, dan rekenen wij € 1 verzendkosten aan. Kiest u voor zelf te printen e-tickets, dan betaalt u deze kosten niet.

Uitverkochte concerten
Als een concert uitverkocht is, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Dit kan enkel een uur voor aanvang van het concert, ter plaatse aan de ticketbalie. De wachtlijst biedt geen garantie op het bijwonen van het concert.

Terugname tickets
Tickets kunnen geruild worden tot 7 dagen voor het concert waarvoor ze gekocht werden.  Tickets kunnen enkel geruild worden binnen het concertseizoen (incl. Laus Polyphoniae) waarvoor ze werden gekocht. Hiervoor worden €2 transactiekosten per geruild ticket aangerekend. Ruilen kan enkel tijdens de reguliere openingsuren van de ticketbalie: MA-VR 12.00-17.00 uur. Tickets worden niet terugbetaald, dit geldt ook voor niet-gebruikte tickets. Er wordt geen cadeaubon in ruil gegeven.  Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend.

Verloren tickets
Als u uw tickets verloren hebt, kan u hiervoor duplicaten ontvangen aan de ticketbalie van AMUZ vanaf een uur voor aanvang van het concert. De persoon die de tickets eerder aankocht, dient zich voor ontvangst van de duplicaten te kunnen identificeren.