EN • NL
Ticketshop

Educatie

Naast concerten organiseert AMUZ ook interactieve workshops, stages en cursussen voor gevorderde musici, volwassenen en kinderen.

Educatie voor gevorderde musici

Educatie voor volwassenen

Educatie voor kinderen

Het publiek van morgen is vandaag al welkom in AMUZ. U wil uw (klein)kinderen meebrengen naar een concert? Dat kan. Dat mag. Heel wat concerten zullen hen kunnen bekoren. Welke voorstelling het meest in aanmerking komt, kan u wellicht zelf beter inschatten. U kent uw kinderen het best, nietwaar? Wij hebben alvast verhoogde kussens voor hen klaarliggen. Vraag ernaar! ‘Kinderen toegelaten’ betekent niet dat wij de zaal vullen met jonge concertbezoekertjes. U geniet van de muziek zoals u dat gewend bent in AMUZ. Mocht u hierover vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 
 
AMUZ biedt kinderen de kans om op interactieve manier de wondere wereld van de muziek te ontdekken. Oude, bijzondere instrumenten en repertoire uit vervlogen tijden bieden ontelbare mogelijkheden om hun creativiteit te botvieren. Ontdek doorheen onze website al onze activiteiten voor baby’s, peuters, kinderen en jongeren.