EN • NL
Ticketshop

Abonnementen

Abonnees kunnen genieten van een mooie korting op de normale ticketprijzen. Elk abonnement is persoonsgebonden. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting. De kortingen op de abonnementen onderling zijn niet cumuleerbaar.

KEUZEABONNEMENTEN

Abonnement A LA CARTE (AMUZ-seizoensconcerten 17|18)
Voor de AMUZ-seizoensconcerten 17|18 kan u een korting op de basisprijs genieten indien u een minimumaantal concerten bijwoont. De korting is geldig op tickets voor de AMUZ-concerten van oktober 2017 tot en met maart 2018 die in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Familievoorstellingen, maaltijden, cursussen en films kunnen nooit worden opgenomen in een abonnement, bepaalde concerten kunnen om uitzonderlijke redenen ook niet worden opgenomen in het abonnement. 

A LA CARTE 6+ = 15 % korting vanaf 6 verschillende concerten
A LA CARTE 12+ = 20 % korting vanaf 12 verschillende concerten
A LA CARTE 18+ = 25 % korting vanaf 18 verschillende concerten

Bestel hier uw abonnement

A-la-carte-abonnement 1618
Voor de concerten tijdens het festival 1618 | BEFORE & BEYOND kan u een korting op de basisprijs genieten indien u een minimumaantal concerten bijwoont. Meer details hierover volgen vanaf februari 2018. De concerten die onder Abonnement Barok vallen (zie onder) kunnen niet meer worden opgenomen in dit keuzeabonnement. 

 

VAST ABONNEMENT
 
Abonnement Barok
Als u het Abonnement Barok – de vijf concerten samen – bestelt , geniet u 15 % korting op de basisprijs: 
Cat. 1: € 153/ € 136
Cat. 2: € 136/ € 119
Opgelet: deze vijf concerten kunnen geen deel meer uitmaken van het A-la-carte-abonnement 1618!
 
Concerten: 
Scherzi Musicali: La Pellegrina
I Fagiolini: L’Orfeo, Claudio Monteverdi
Reinoud Van Mechelen en barokorkest A nocte temporis: Dumesny, le haute-contre de Lully
Academy Of Ancient Music: Messiah, Georg Friedrich Händel
Il Gardellino: Weihnachtsoratorium, Johann Sebastian Bach
 
De ticketverkoop (losse tickets en abonnement) start op dinsdag 21 november 2017 om 9 uur, zowel online als aan de ticketbalie. De balie zal die dag uitzonderlijk geopend zijn van 9 tot 16 uur. Bestellingen die vóór 21 november worden geplaatst via post of e-mail, worden in volgorde van ontvangst verwerkt vanaf 21 november.
 

JONGERENABONNEMENT

AMUZ-intro
Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de seizoensconcerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor de seizoensconcerten 17|18 (niet voor de concerten tijdens Laus Polyphoniae 2017). 

 

WORD AMUZ-AMBASSADEUR!
Natuurlijk hopen we dat u van uw avondje uit geniet in het gezelschap van uw vrienden of familie. Als ambassadeur van AMUZ informeert u uw kennissenkring actief over het aanbod van AMUZ. Als u in één bestelling voor minimaal 5 personen een abonnement aankoopt, wordt u als hoofdbesteller onze ambassadeur. U en uw partner genieten dan verschillende voordelen (o.a. een ontbijt tijdens AMUZ-seizoen 17|18, meet-and-greet met artiesten tijdens het AMUZ-seizoen 17|18, een exclusieve toelichting bij het AMUZ-aanbod voor het seizoen 18|19 met ambassadeursreceptie én een exclusieve voorverkoop voor het festival Laus Polyphoniae 2018 en de AMUZ-seizoensconcerten 18|19). Uw ambassadeurschap loopt gedurende het volledige seizoen 17|18.