EN • NL
Ticketshop

Abonnementen

Abonnees kunnen genieten van een mooie korting op de normale ticketprijzen. Elk abonnement is persoonsgebonden. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting. De kortingen op de abonnementen onderling zijn niet cumuleerbaar.

KEUZEABONNEMENTEN

Abonnement ADORATIO (Laus Polyphoniae 2017
Stel zelf uw persoonlijke festivalabonnement samen en geniet een korting op de basisprijs die afhangt van het aantal gekozen concerten. De korting is alleen geldig op tickets voor concerten tijdens Laus Polyphoniae die in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Familievoorstellingen, maaltijden, cursussen, muziekvakantie en films kunnen niet worden opgenomen in het festivalabonnement. Alleen de concerten die op het bijbehorende bestelformulier staan vermeld, komen in aanmerking.

  • ADORATIO 6+ = 15 % korting vanaf 6 verschillende concerten
  • ADORATIO 12+ = 20 % korting vanaf 12 verschillende concerten
  • ADORATIO 18+ = 25 % korting vanaf 18 verschillende concerten

Bestel hier uw abonnement.

Download het bestelformulier: 
Bestelformulier-LausPolyphoniae 2017-Abonnement
Bestelformulier-LausPolyphoniae 2017-LosseTickets

 

Abonnement A LA CARTE (AMUZ-seizoensconcerten 17|18)
Ook voor de AMUZ-seizoensconcerten 17|18 kan u een korting op de basisprijs genieten indien u een minimumaantal concerten bijwoont. De korting is geldig op tickets voor de AMUZ-concerten van oktober 2017 tot en met april 2018 die in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Familievoorstellingen, maaltijden, cursussen en films kunnen niet worden opgenomen in dit abonnement. Alleen de concerten die op het bijbehorende bestelformulier staan vermeld, komen in aanmerking.

A LA CARTE 6+ = 15 % korting vanaf 6 verschillende concerten
A LA CARTE 12+ = 20 % korting vanaf 12 verschillende concerten
A LA CARTE 18+ = 25 % korting vanaf 18 verschillende concerten

Bestel hier uw abonnement

Download het bestelformulier: 
Bestelformulier-Seizoen1718-Abonnement
Bestelformulier- Seizoen1718-LosseTickets

 

JONGERENABONNEMENT

AMUZ-intro
Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de seizoensconcerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor de seizoensconcerten 17|18 (niet voor de concerten tijdens Laus Polyphoniae 2017). 

 

WORD AMUZ-AMBASSADEUR!
Natuurlijk hopen we dat u van uw avondje uit geniet in het gezelschap van uw vrienden of familie. Als ambassadeur van AMUZ informeert u uw kennissenkring actief over het aanbod van AMUZ. Als u in één bestelling voor minimaal 5 personen een abonnement aankoopt, wordt u als hoofdbesteller onze ambassadeur. U en uw partner genieten dan verschillende voordelen (o.a. een ontbijt tijdens AMUZ-seizoen 17|18, meet-and-greet met artiesten tijdens het AMUZ-seizoen 17|18, een exclusieve toelichting bij het AMUZ-aanbod voor het seizoen 18|19 met ambassadeursreceptie én een exclusieve voorverkoop voor het festival Laus Polyphoniae 2018 en de AMUZ-seizoensconcerten 18|19). Uw ambassadeurschap loopt gedurende het volledige seizoen 17|18.