EN • NL
Ticketshop

Abonnementen

Abonnees kunnen een mooie korting genieten op de normale ticketprijzen. AMUZ verkoopt vrij samen te stellen keuzeabonnementen. Elk abonnement is  persoonsgebonden. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting. Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend.

ABONNEMENT A LA CARTE 

Voorjaarsconcerten 2019
Stel zelf uw persoonlijke keuzeabonnement samen en geniet een korting op de basisprijs die afhangt van het aantal gekozen concerten. De korting is enkel geldig op tickets voor de AMUZ-concerten van februari tot en met april 2019 die in  eenzelfde bestelling worden aangekocht. Alle  tickets moeten in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Elk abonnement is persoonsgebonden. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting.

A LA CARTE | 6+ = 15 % KORTING VANAF 6 VERSCHILLENDE CONCERTEN
A LA CARTE | 12+ = 20 % KORTING VANAF 12 VERSCHILLENDE CONCERTEN
A LA CARTE | 18+ = 25 % KORTING VANAF 18 VERSCHILLENDE CONCERTEN

Bestel het abonnement A la carte online 

________________________________

FESTIVALABONNEMENT

Laus Polyphoniae 2019
Stel zelf uw persoonlijke keuzeabonnement samen en geniet een korting op de basisprijs die afhangt van het aantal gekozen concerten. De korting is enkel geldig op tickets voor voor concerten tijdens Laus Polyphoniae 2019 die in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Niet alle concerten komen hiervoor in aanmerking. Elk abonnement is persoonsgebonden. Alle tickets moeten in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting.

MARIA VAN BOURGONDIË | 6+ = 15 % KORTING VANAF 6 VERSCHILLENDE CONCERTEN
MARIA VAN BOURGONDIË | 12+ = 20 % KORTING VANAF 12 VERSCHILLENDE CONCERTEN
MARIA VAN BOURGONDIË | 18+ = 25 % KORTING VANAF 18 VERSCHILLENDE CONCERTEN

Het festivalabonnement kan worden gekocht vanaf zaterdag 2 maart 2019 om 9 uur. Dit kan online of aan de ticketbalie van AMUZ. Download hier uw bestelformulier: Bestelformulier-LP2019-Abonnement. Dit formulier kunt u ook gebruiken ter voorbereiding van uw online bestelling. 

________________________________

JONGERENABONNEMENT

AMUZ-intro
Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de seizoensconcerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor één seizoen.