EN • NL
Ticketshop

Abonnementen

Abonnees kunnen een mooie korting genieten op de normale ticketprijzen. AMUZ verkoopt vrij samen te stellen keuzeabonnementen. Elk abonnement is  persoonsgebonden. Op uw aankoop van losse tickets ontvangt u geen korting. Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend.

________________________________

ABONNEMENT MARIA VAN BOURGONDIE

Stel zelf uw persoonlijke festivalabonnement samen en geniet een korting op de basisprijs die afhangt van het aantal gekozen concerten. De korting is enkel geldig op tickets voor concerten tijdens Laus Polyphoniae 2019. Alle tickets moeten in eenzelfde bestelling worden aangekocht. Familievoorstellingen, maaltijden, cursussen, muziekvakantie … kunnen niet worden opgenomen in dit abonnement.

Maria van Bourgondië 6+ = 15 % korting vanaf 6 verschillende concerten
Maria van Bourgondië 12+ = 20 % korting vanaf 12 verschillende concerten
Maria van Bourgondië 18+ = 25 % korting vanaf 18 verschillende concerten

Bestel online

________________________________

ABONNEMENT A LA CARTE

Ook voor de AMUZ-seizoensconcerten 19|20 kan u een korting op de basisprijs genieten indien u een minimumaantal concerten bijwoont. De korting is enkel geldig op tickets voor concerten tijdens het seizoen 19|20 die in eenzelfde bestelling worden gekocht, m.u.v. familievoorstellingen en cursussen. 

A la carte 6+ = 15 % korting vanaf 6 verschillende concerten
A la carte 12+ = 20 % korting vanaf 12 verschillende concerten
A la carte 18+ = 25 % korting vanaf 18 verschillende concerten

Bestel online

________________________________

JONGERENABONNEMENT

AMUZ-intro
Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de seizoensconcerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor één seizoen.