Ticketshop

Concertos para Bebés

De Portugese succesformule Concertos para Bebés laat baby’s, peuters en kleuters tot vijf jaar kennismaken met klassieke muziek. Het eerste bezoek van ensemble Musicalmente aan Antwerpen in de zomer van 2011 was een grote hit. Dit keer doet ook het Belgische ensemble Encantar mee aan deze interactieve voorstelling voor de allerkleinsten. Snel reserveren in de boodschap!

De Concertos para Bebés vinden plaats op een speelvlak in het midden van de zaal. Rond de muzikanten liggen kussens voor het jonge publiek en hun ouders. De meeste kinderen blijven lekker op de schoot bij mama of papa, maar avontuurlijke baasjes wagen zich ook tussen de muzikanten. Het mag allemaal! Net als meezingen, klappen in de handen en bovenal actief ontdekken! In lijn met het festivalthema van Laus Polyphoniae 2012 brengen de muzikanten klassieke muziek van rond de Adriatische Zee.

Reserveer tijdig via tickets@amuz.be of 03 292 36 80. Ook op ZA 01/09/12 om 11.00 en 16.00 uur en op ZO 02/09/12 om 11.00 uur. Enkel nog plaats voor kindjes van 0 tot 18 maanden (en hun ouders).

I.s.m. Musica, Impulscentrum voor muziek

Uitvoerders
Musicalmente | Encantar | Paulo Lameiro, artistieke leiding