Ticketshop

Festivalmenu

Tijdens Laus Polyphoniae laat AMUZ u, passend bij het festivalthema, proeven van de Adriatische keuken, waaronder de Sloveense. Deze keuken is erg gevarieerd met diverse regionale kookstijlen. In AMUZ staan volgende specialiteiten op het menu: een Sloveense salade met aardappel-ciderdressing en ‘Puranji Zreczek’ (gepaneerde kalkoenfilet met zacht gorgonzolasausje) of ‘Polnjena paprika’ (gevulde paprika met gehakt, tomatensausje en gebakken aardappeltjes).

Het festivalmenu wordt geserveerd tussen 18.00 en 20.00 uur. Dit menu kan u combineren met het concert van Micrologus om 20.00 uur in AMUZ. Of met Huelgas Ensemble om 22.00 uur in de St.-Pauluskerk. Zij brengen a-cappella met twaalf stemmen een gevarieerde selectie uit de muziek van de Sloveense componist Jacobus Gallus.

Concerttickets zijn niet inbegrepen in de prijs. Reserveren is noodzakelijk.