Ticketshop

Festivalmenu

Tijdens Laus Polyphoniae laat AMUZ u, passend bij het festivalthema, proeven van de Adriatische keuken, waaronder de Venetiaanse. Venetië is bekend om haar muziek, water en maskers. Maar ook culinair is de stad niet te versmaden. Proef de mozzarella met tomaat en basilicum. Kies vervolgens tussen vis op Venetiaanse wijze (kabeljauwmoot met trostomaatjes, witte wijn, ansjovis en peterselie) of kip Pizzaiola (kipfilet met paprikasnippers, tomaat en Italiaanse kaas).

Het festivalmenu wordt geserveerd tussen 18.00 en 20.00 uur. Ideaal om te combineren met het Venetiaanse concertprogramma van deze avond, gebracht door Zefiro Torna en dansers van Corpo Barocco. Zij brengen ons in de sfeer van de commedia dell’arte. Om 20.00 uur in AMUZ.

Concerttickets zijn niet inbegrepen in de prijs. Reserveren is noodzakelijk.