Ticketshop

Gene Bervoets & Il Giardino Armonico

Naar aanleiding van de ravage aangericht door tyfoon Haiyan slaan AMUZ en Picture for a Cause de handen in elkaar om hulp te bieden aan de Filipijnse eilanden. U wordt van harte uitgenodigd op een benefietconcert met barokmuziek van de bovenste plank, uitgevoerd door het Italiaanse topensemble Il Giardino Armonico. De avond wordt ingeleid door gastheer Gene Bervoets.
 
Il Giardino Armonico is niet voor niets het favoriete ensemble van wereldsterren als Cecilia Bartoli en Daniele De Niese. Het speelplezier druipt van de musici af. Hun eerder geplande concert in AMUZ – op zondag 8 december – is al een tijdje uitverkocht. AMUZ vond de muzikanten onmiddellijk bereid om de avond daarvoor, op zaterdag 7 december, een extra concert te spelen ten voordele van de slachtoffers van Haiyan. Mis uw kans niet om deze artiesten aan het werk te zien en steun tegelijkertijd het goede doel! Tickets zijn nu verkijgbaar aan € 30.
 
Picture for a Cause is een gemotiveerd team van jonge mensen met een internationaal hart, die een verschil willen maken in hulpverlening van op afstand. Enkelen van hen hebben Filipijnse roots. De organisatie maakt deze dagen professionele portretfoto’s van mensen die hun hart laten zien voor de Filipijnen. De beelden worden geprojecteerd in AMUZ en zullen nadien worden gebundeld in een reizende tentoonstelling. Ook u krijgt voorafgaand aan het concert de kans om professioneel te worden geportretteerd voor het goede doel! U hoeft hiervoor niet te reserveren, enkel een briefje van € 10 meenemen.     
 
Programma
G. Ph. Telemann: Concerto in g voor blokfluit, twee violen & basso continuo | H.I.F. von Biber: Partita voor twee violen & basso continuo | A. Vivaldi: Triosonate voor twee violen & basso continuo ‘La Follia’ RV 63 | A. Scarlatti: Sonate in c voor blokfluit, twee violen & basso continuo | H. Purcell: Sonate in Bes voor twee violen & basso continuo | A. Vivaldi, Concerto voor blokfluit, twee violen & basso continuo ‘La Notte’ RV 104
 
 
I.s.m. Haiyan 21-21 & Picture for a Cause