Ticketshop

Start verkoop AMUZ-seizoensconcerten 14|15

Op zaterdag 31 mei 2014 gaat de ticketverkoop voor de AMUZ-seizoensconcerten van start. Gezien de toenemende interesse en de drukte tijdens de vorige voorverkoopdagen, hebben we ervoor geopteerd om de start van de ticketverkoop voor het nieuwe concertseizoen anders te organiseren.

Vaste klanten van AMUZ krijgen de kans om op zaterdag 31 mei vanaf 9.00 uur online tickets te bestellen. Om te vermijden dat het selecteren van de stoelen in de genummerde zaalplannen voor populaire concerten onmogelijk wordt door een te groot aantal simultane boekingen, zal het aantal gelijktijdige bezoekers op de website worden gelimiteerd. Het is daarom mogelijk dat u niet onmiddellijk toegang krijgt. Probeer dan op een later moment opnieuw; u komt zeker aan de beurt!

De vaste klanten van AMUZ ontvangen in de loop van de week van 28 april een e-mail met informatie over hoe tickets en abonnementen vanaf 31 mei online kunnen besteld worden. Indien u deze mail niet ontvangt, gelieve dan contact op te nemen met de ticketbalie van AMUZ.

Op zaterdag 31 mei kan iedereen ook in AMUZ terecht (deuren openen om 8.00 uur, ticketverkoop start om 9.00 uur). Op basis van de volgnummers die in AMUZ worden uitgedeeld, krijgt iedereen de kans om zijn of haar voorkeursplaatsen in de zaal uit te kiezen. Gelieve er rekening mee te houden dat de wachttijden kunnen oplopen. Het is mogelijk om in de foyer van AMUZ te ontbijten terwijl u wacht. De online ticketverkoop en de verkoop aan de balie in AMUZ lopen parallel. Er worden geen plaatsen voorbehouden voor de verkoop aan de balie in AMUZ.

Om deze dag zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om het bestelformulier (te downloaden onderaan deze pagina) op voorhand in te vullen. U kan het ingevulde formulier afgeven aan de ticketbalie wanneer het uw beurt is om kaarten te bestellen. De betaling van uw tickets gebeurt bij voorkeur via Bancontact, VISA of Mastercard, we ontvangen liefst zo weinig mogelijk contante betalingen.

Zaterdag 31 mei

  • 08.00: deuren & foyer open, start verdeling volgnummers, mogelijkheid tot ontbijt
  • 09.00: start online verkoop voor vaste klanten
  • 09.00: start verkoop, aan de balie in AMUZ
  • 16.00: einde verkoop aan de balie in AMUZ

Op maandag 2 juni start vanaf 9.00 uur de ticketverkoop voor het brede publiek. Ook bestelformulieren die op voorhand via de post of aan de balie worden bezorgd, worden verwerkt vanaf maandag 2 juni. Wij kijken er alvast naar uit u ook in het nieuwe concertseizoen te mogen verwelkomen.