Ticketshop

Voorverkoopdag seizoen 2012-2013

Ook dit jaar kan u als eerste tickets bestellen voor het nieuwe concertseizoen tijdens de voorverkoopdag in AMUZ op zaterdag 5 mei 2012. Op basis van volgnummers die in AMUZ worden uitgedeeld, krijgt iedereen de kans om zijn of haar voorkeursplaatsen in de zaal uit te kiezen. Let wel, de wachttijden kunnen soms oplopen. Het is mogelijk om in de foyer van AMUZ te ontbijten terwijl u wacht.

Het dagprogramma verloopt als volgt:
06:00 uur deuren & foyer open, start verdeling volgnummers, mogelijkheid tot ontbijt
09:00 uur start voorverkoop (uitsluitend aan de balie in AMUZ)
10:00 – 10:45 uur toelichting door het artistiek team van AMUZ
17:00 uur einde

De seizoensbrochure kan u half april verwachten. Staat u nog niet in ons adressenbestand, stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar tickets@amuz.be en u krijgt onze gratis brochure opgestuurd.

Om de voorverkoopdag zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om het bestelformulier in de seizoensbrochure op voorhand in te vullen. U kan het ingevulde formulier afgeven aan de ticketbalie wanneer het uw beurt is om kaarten te bestellen.

Om de wachttijden te beperken, raden wij u aan om zo veel mogelijk met Bancontact, VISA of Mastercard te betalen en zo weinig mogelijk contant.

Indien u niet aanwezig kan zijn op de voorverkoopdag, raden wij u aan om het bestelformulier op te sturen naar AMUZ. Reservaties per post worden verwerkt op zondag 6 mei 2012 volgens datum van ontvangst. De reguliere verkoop (online en telefonisch) gaat de dag nadien van start.

Terwijl u wacht op uw beurt om tickets te bestellen, kan u in AMUZ leren twitteren.