Ticketshop

Voorverkoopdag seizoen 2013-2014

Ook dit jaar kan u als eerste tickets bestellen voor het nieuwe concertseizoen tijdens de voorverkoopdag in AMUZ op zaterdag 4 mei 2013. Op basis van volgnummers die in AMUZ worden uitgedeeld, krijgt iedereen de kans om zijn of haar voorkeursplaatsen in de zaal uit te kiezen. Let wel, de wachttijden kunnen soms oplopen.

Ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van Laus Polyphoniae worden tijdens de voorverkoopdag in de concertzaal programmaboek, sample cd’s en affiches van (bijna) alle voorgaande edities te koop aangeboden. Kom terwijl u wacht gerust een kijkje nemen en herbeleef al dat moois weer heel even opnieuw.

Het dagprogramma ziet eruit als volgt:
09:00 uur deuren & foyer open, start verdeling volgnummers, Laus-markt
12:00 uur start voorverkoop (uitsluitend ter plaatse in AMUZ)
17:00 uur einde

De seizoensbrochure mag u vanaf 15 april in de brievenbus verwachten. Staat u nog niet in ons adressenbestand, stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar tickets@amuz.be of klik hier en u krijgt onze gratis brochure opgestuurd.

Om de voorverkoopdag zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om het bestelformulier op voorhand in te vullen. U vindt dit achteraan in de seizoensbrochure of u kan het hieronder downloaden. U kan het ingevulde formulier afgeven aan de ticketbalie wanneer het uw beurt is om kaarten te bestellen.

Indien u niet aanwezig kan zijn op de voorverkoopdag, raden wij u aan om het bestelformulier op te sturen naar AMUZ. Reservaties per post worden verwerkt op zondag 5 mei 2013 volgens datum van ontvangst. De reguliere verkoop (online en telefonisch) gaat op maandag 6 mei van start (online vanaf 6 uur, aan de balie vanaf 9 uur).