EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
Allez, Chantez! zingt met Jean Bosco Safari

Allez, Chantez! zingt met Jean Bosco Safari

georganiseerd door Rotaryclub Antwerpen-Metropool

Geachte mevrouw, geachte heer,

Altijd al eens de goesting gehad om zelf voluit te zingen? Je stem te laten horen en je niets te hoeven aan trekken van wat iemand van je denkt? Zingen en dansen zorgt ervoor dat endorfine vrijkomt in je lichaam. Het maakt je op slag gelukkig en het dempt de pijn. Dit laagdrempelig concept is de basis van Allez, Chantez!
Deze benefietavond is ten voordele van de progressieve neurologische aandoening MSA en de progressieve spierziekte SMA. Mogen wij jullie voorstellen?

Allez, Chantez! met Jean Bosco Safari

Samen zingen schept geluk!

Een sfeervolle avond met 5 grote pijlers: Allez, Chantez! laat mensen samen zingen. Zangcoaches nemen je mee op een zorgeloze muzikale reis met popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag. Ze spelen in op de verbindende dynamiek van samenzang en zorgen ervoor dat jij even aan helemaal niets anders denkt dan voluit samen zingen.

Jean Bosco Safari, zanger, songwriter, performer werd geboren in Rubago, Rwanda. Op zesjarige leeftijd werd hij geadopteerd door een Vlaams echtpaar uit Merksem. Deze muzikale duizendpoot, niet thuis te brengen onder één noemer, houdt zich bezig met verscheidene muziekprojecten.

AMUZ, een historische kerk als concertzaal, is gesitueerd in en rondom de barokke Sint-Augustinuskerk, gelegen in de trendy Kammenstraat in het centrum van Antwerpen. Het gebouw combineert een indrukwekkend historisch kader met een prachtige hedendaagse architectuur. Jan Fabre realiseerde drie nieuwe kunstwerken die werden geïntegreerd in de voormalige Sint-Augustinuskerk, nu AMUZ.

MSA, is een progressieve neurologische aandoening die optreedt door het afsterven van zenuwcellen in bepaalde gedeeltes van de hersenen. Patiënten die MSA ontwikkelen, zijn meestal tussen de 50 en de 70 jaar oud. De heer Jan Jambon, Minister-President van Vlaanderen en erelid van onze Rotaryclub, is peter van MSA. SMA, Spinale Musculaire Atrofie, is de verzamelnaam voor een groep progressieve spierziekten. De voorbije maanden was SMA heel aanwezig in de media met de zieke Pia die dringend het dure medicijn
Zolgensma nodig had. Ondertussen heeft ze het gekregen maar zijn er al minstens 33 andere Pias. Hun ouders smeken om hulp.

Vriendschap en engagement, Rotary is en blijft een serviceclub die zich inzet voor de samenleving en die mensen samenbrengt. Deze benefietavond is de uitdaging voor ons allen om er een flinke lap op te geven, ook uit eerbied voor onze club. Wij zijn aan onszelf verschuldigd om onze sociale kas een flinke boost te geven!

De benefietavond Allez, Chantez! zingt met Rotaryclub Antwerpen-Metropool en Jean Bosco Safari gaat door op vrijdag 6 maart 2020 om 20 uur in AMUZ, Kammenstraat 81 te Antwerpen. Tickets kosten in voorverkoop 35 euro per persoon. De deuren gaan open om 19 uur. Inschrijven kan via deze link.

Wat moet je doen?

– Inschrijven, want vol is vol. Er kunnen maar 400 deelnemers binnen. Alles gaat via volgende link.
– Nodig je familie uit, je vrienden, vriendinnen, kennissen, buren, collegas, relaties,… en motiveer hen om zich in te schrijven en deze unieke avond mee te beleven! Kortom: iedereen die zin heeft in een ontspannende, onvergetelijke, gezellige avond.
– Of wil je onze avond sponseren? Wie wenst er een advertentie te plaatsen in het boekje met de songteksten en wiens naam is heel de avond zichtbaar op een groot scherm in de zaal?

– 1/8 pagina A5 aan 150 euro
– 1/4 pagina A5 aan 280 euro
– 1/2 pagina A5 aan 540 euro
– Volledige pagina A5 aan 990 euro

Op verzoek wordt een onkostennota afgeleverd. Gelieve dit te vermelden bij je inschrijving.
Wil uw bedrijf zijn producten of diensten bekend maken aan alle aanwezigen, dan kan dit. Gelieve ons te contacteren zodat wij samen met u een aangepast voorstel op maat kunnen uitwerken.

Wat bieden wij?

– Een ontspannende, onvergetelijke, unieke, gezellige avond met veel vertier, want samen zingen schept geluk en maakt endorfine in je vrij.
– Een grote groep van ondernemers, vrije beroepers en andere verantwoordelijken uit het
maatschappelijk leven, die allen verbonden zijn door onze club als drijvende kracht, maar ook door hun goed hart.
– Een grote groep van interessante personen die op één avond te bereiken zijn en uit volle borst gaan meezingen en meedansen.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en/of bereidwillige medewerking en steun om er een ongelooflijke gezellige avond van te maken. Onze goede doelen delen mee in dit plezier! Rotary Connects The World!

Samen maken wij er met zijn allen opnieuw een denderend succes van!

VR 06.03.20 | 20.00

SHARE ON