EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
ANNULATIE OF UITSTEL Julien Libeer

ANNULATIE OF UITSTEL Julien Libeer

J. S. Bach, B. Bartok, Busoni, e.a.

Gezien de recente stijging van het aantal besmettingen met COVID-19 in België en om de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan, heeft AMUZ beslist om alle geplande voorstellingen en concerten in de maand maart af te gelasten. Dit geldt ook voor evenementen in zaalhuur. Ook alle randactiviteiten, rondleidingen en educatieve activiteiten van AMUZ tot eind maart worden geannuleerd of uitgesteld. De concertorganisatie of AMUZ zal u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Dit concert vindt plaats in het kader van de Middagconcerten van Antwerpen: gerenommeerde muzikanten, creatieve ensembles en jonge beloftevolle talenten worden uitgenodigd om op vrijdagmiddag een concert te verzorgen.

De concerten vinden elke vrijdagmiddag plaats in AMUZ, behalve in de schoolvakanties. Ze starten om 12u00 en duren ongeveer één uur. De deuren gaan open om 11u30. Vóór het concert kunt u in de oude foyer van AMUZ genieten van een drankje, na het middagconcert is er heerlijke soep met brood. U hoeft hiervoor niet te reserveren.

Voor groepen vanaf 20 personen kan u informeren naar onze groepslunches.

tickets@amuz.be of +32 (0)3 292 36 80

VR 20.03.20 | 12.00€ 14,00
€ 12,00 voor groepen vanaf 15 personen (enkel aan de balie)
€ 7,00 voor studenten/sociaal tarief (sociaal tarief enkel aan de balie)
vrije zitSHARE ON