EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
Kunstendag voor kinderen

Kunstendag voor kinderen

Zangworkshop voor kinderen en hun ouders

Zingen in een groep maakt niet alleen gelukkig, het is ook nog eens gezond. Wanneer men zingt, komen er endorfinen vrij. Deze stoffen werken pijnstillend en zorgen voor een geluksgevoel. Zingen werkt ontspannend én u krijgt er energie van. AMUZ nodigt kinderen met hun ouders uit om samen te komen zingen tijdens deze workshop. Er is geen voorkennis vereist, iedereen is welkom! De workshop wordt gegeven door Tom Johnson, met de medewerking van het Vlaams Radiokoor. Johnson is een jonge, bevlogen koordirigent van meerdere kinderkoren, die u ook kan kennen van het VRT-programma In koor. Met zijn enthousiasme krijgt hij zonder twijfel u en uw hele kroost aan het zingen.

Praktisch
Begin- en einduur: 14.00-16.30 (Er wordt een pauze voorzien.)
Leeftijd: We adviseren 6+ gezien de duur van de workshop, maar alle leeftijden zijn toegelaten. Deelnemers: De workshop is voor (groot)ouders of andere volwassenen en hun (klein)kinderen samen.
Prijs: Gratis, maar vooraf reserveren is noodzakelijk via deze link. Als er op de dag zelf nog extra personen willen meekomen, is dit vanzelfsprekend geen enkel probleem.

Uitvoerders
Tom Johnson, zangcoach
In samenwerking met
Kunstendag voor kinderen, Vlaams Radiokoor & Koor en Stem
ZO 17.11.19 | 14.00Uit met vlieg 6+

Gratis, reserveren verplichtSHARE ON