EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
Lezen op Zondag

Lezen op Zondag

Schrijf nu in

PROGRAMMA

Lukas De Vos, senior journalist interviewt Assita Kanko over haar pas verschenen boek Omdat je een meisje bent.

Rik Van Cauwelaert, journalist, praat met Leo Neels, over het onlangs verschenen boek Een plan voor het land, geschreven door een team van fellows van Itinera: Leo Neels, Marc De Vos, Ivan Van de Cloot, Johan Albrecht, Jean Hindriks, Simon Ghiotto, Paul Becueen Cind Du Bois.

Anja Daems, presentatrice bij de VRT, praat met Erik Vlaminckover zijn recentste boek Een berg mens onder de witte lakens.

Lukas De Vos, senior journalist, interviewt Pascal Verbeken, over zijn pas verschenen boek Brutopia. De dromen van Brussel.

Johan Verminnen zal naar aanleiding van de verschijning van het boek Brutopia enkele aan Brussel gewijde chansons zingen. Hij werd laureaat van Ontdek de Ster in 1969. Hij groeide uit tot het chanson-boegbeeld in de Nederlandstalige muziek met grote hits als Laat me nu toch niet alleen, Rue des Bouchers, Brussel, Mooie Dagen, Ik wil de wereld zien. In 2017 bracht Johan de live-cd Plankenkoorts uit en binnenkort verschijnt een gloednieuw studio-album. Dit jaar viert hij zijn 50 jaar muzikale loopbaan.

De auteurs Assita Kanko, Leo Neels, Erik Vlamincken Pascal Verbekensigneren graag hun boeken.

HET BOEKENPAKKET

U kunt via het inschrijvingsformulier ook het boekenpakket Lezen op Zondag bestellen. Dat krijgt u overhandigd bij uw aankomst. Daarin vindt u de boeken die aan bod komen in het programma, aangevuld met de volgende selectie van Lezen op Zondag:

De tweede helft, Assita Kanko

Het geweld van geld, Antoon Vandevelde

(Van onzen correspondent) Journalistiek werk van Willem Elsschot, C.J. Aarts en M.C. van Etten

Kongokorset, Herlinde Leyssens

REALIA
AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen (Bereikbaarheid).
Datum: zondag 2 juni 2019
Aanvang: 9.30 uur
Inschrijving: € 70 (excl. BTW) per persoon
Boekenpakket: € 105 (excl. BTW)

Bezoekers die gebruik maken van Q-parking Lombardenvest krijgen 10% korting op de normale tarieven als ze hun parkeerticket valideren met de validator vooraan in de inkomhal van AMUZ.

ZO 02.06.19 | 10.30

SHARE ON