EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
Lezing ” Mevrouw de jeugdrechter “

Lezing ” Mevrouw de jeugdrechter “

panelgesprek met jeugdrechters die meewerkten aan het boek “Mevrouw de jeugdrechter” (Manteau)

YAR Vlaanderen wil jongeren de kans geven hun leven terug op de rails te krijgen en kiest er uitdrukkelijk voor om ook de brede(re) maatschappij te activeren om mee verantwoordelijkheid te dragen voor de jongeren. Daartoe creëert en activeert YAR Vlaanderen een gemeenschap of een netwerk rond de jongeren.
In haar boek gaf Melanie De Vrieze vijf vrouwelijke jeugdrechters het woord. Ze vertelden hoe ze met hart en ziel proberen om jongeren een kans te geven op een goed leven en hoe ze daarbij ook op grenzen botsen. Deze vijf jeugdrechters willen blijven gaan voor een betere toekomst voor onze jongeren en doen een warme oproep om te kiezen voor de jeugd.
Daarom nodigt YAR Vlaanderen de jeugdrechters en de auteur, Melanie De Vrieze, uit voor een gesprek op woensdag 16 maart 2016 om 20u in AMUZ, Augustinus Muziekcentrum.
Met Indra De Witte als moderator zullen zij getuigenis afleggen over hun engagement als jeugdrechter, over het engagement dat de samenleving voor jongeren kan en moet opnemen, over vermaatschappelijking van de jeugdhulp en over wat YAR als community-based programma in deze context kan betekenen.

YAR Vlaanderen biedt deze avond gratis aan. Reservatie is niet verplicht maar aanbevolen gezien het beperkt aantal plaatsen. Dit kan via email: reservaties@yarvlaanderen.be.

PROGRAMMA:

ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGING
20u: opening door Koen FrØberg,directeur YAR Vlaanderen
ca. 20u15: panelgesprek met jeugdrechters en de auteur, Melanie De Vrieze
moderator: Indra Dewitte
ca. 22u00 einde, met aansluitend receptie

TICKETS

Tickets kunnen worden besteld via reservaties@yarvlaanderen.be en via onze website. Inkom is gratis. Bevestigingsmail van YAR Vlaanderen zal dienen als toegangsticket.

WO 16.03.16 | 20.00GRATIS
vrije zitSHARE ON