EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
GEANNULEERD – Max Lakeman & Yvo Verschoor

GEANNULEERD – Max Lakeman & Yvo Verschoor

Lecture-performance: de wonderlijke pianola

Onverwachte ANNULERING PIANOLAinPRIMETIME

Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt de concerten op 1, 2 en 3 februari te annuleren. Een onverwacht en acuut technisch probleem met de luchtvochtigheid in combinatie met de huidige weersomstandigheden beïnvloedt het functioneren van de kwetsbare historische pianola’s. Omdat het risico op schade te groot is, hebben daarom alle betrokken partijen, met pijn in het hart, besloten de gevoeligheden van hetklavierinstrumentarium in acht te nemen. Historische instrumenten zijn immers decore businessvan AMUZ als muziekcentrum en dragen we na aan het hart.

Als u ticket heeft gekocht, worden deze tickets uiteraard terugbetaald. Kunt u ons viadit formulieralvast uw bankgegevens bezorgen? Voor meer info kunt u contact opnemen met de ticketbalie.

___________________________

Pianolist Max Lakeman neemt u mee op een muzikale wandeling door de geschiedenis van de pianola heen. Daarnaast komt het spel van pianisten van honderd jaar geleden tot leven via de instrumenten van de firma Welte uit Duitsland en Duo-Art & Ampico uit Amerika en ziet u historisch beeldmateriaal uit de bloeitijd van de pianola.

Uitvoerders
Max Lakeman & Yvo Verschoor, pianola
In samenwerking met
Geelvinck Pianolamuseum Amsterdam, Nederlandse Pianola Sociëteit & Beatrix Hocker
ZA 02.02.19 | 11.00Cat. 1: € 20 / € 16
Cat. 2: € 16 / € 14SHARE ON