EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
GEANNULEERD – Edvard Grieg, Claude Debussy, Sergei Rachmaninov e.a.

GEANNULEERD – Edvard Grieg, Claude Debussy, Sergei Rachmaninov e.a.

Componisten spelen eigen werk

Onverwachte ANNULERING PIANOLAinPRIMETIME

Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt de concerten op 1, 2 en 3 februari te annuleren.  Een onverwacht en acuut technisch probleem met de luchtvochtigheid in combinatie met de huidige weersomstandigheden beïnvloedt het functioneren van de kwetsbare historische pianola’s. Omdat het risico op schade te groot is, hebben daarom alle betrokken partijen, met pijn in het hart, besloten de gevoeligheden van het klavierinstrumentarium in acht te nemen. Historische instrumenten zijn immers de core business van AMUZ als muziekcentrum en dragen we na aan het hart.

Als u ticket heeft gekocht, worden deze tickets uiteraard terugbetaald. Kunt u ons via dit formulier alvast uw bankgegevens bezorgen? Voor meer info kunt u contact opnemen met de ticketbalie

_____________________________

In 1905 was Michaël Welte de eerste in Europa die met een hoogwaardig reproductiesysteem op de markt kwam waarmee het spel van een pianist kon worden vastgelegd. Veel bekende componisten en pianisten uit die tijd zagen hierin de mogelijkheid om hun werk bij mensen thuis te krijgen. Een eeuw later kunt u nog steeds genieten van de muziek én het pianospel van Edvard Grieg, Gabriël Fauré, Claude Debussy, Maurice Ravel, Alexander Skrjabin en Serge Prokofiev. Een unieke ervaring! Presentator Vincent Verelst en pianolist Max Lakeman van de Nederlandse Pianola Sociëteit nemen u mee naar de magische wereld van de reproductiepiano.

Uitvoerders
Vincent Verelst, presentatie | Max Lakeman, pianola
Programma
Muziek van E. Grieg, G. Fauré, C. Debussy, M. Ravel, A. Skrjabin, S. Prokofiev, S. Rachmaninov e.a.
In samenwerking met
Geelvinck Pianolamuseum Amsterdam, Nederlandse Pianola Sociëteit & Beatrix Hocker
VR 01.02.19 | 21.00Cat. 1: € 24 / € 20
Cat. 2: € 20 / € 16SHARE ON