EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
GEANNULEERD – Cinema Pianola

GEANNULEERD – Cinema Pianola

Stille films met piano- en pianolabegeleiding

Onverwachte ANNULERING PIANOLAinPRIMETIME

Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt de concerten op 1, 2 en 3 februari te annuleren. Een onverwacht en acuut technisch probleem met de luchtvochtigheid in combinatie met de huidige weersomstandigheden beïnvloedt het functioneren van de kwetsbare historische pianola’s. Omdat het risico op schade te groot is, hebben daarom alle betrokken partijen, met pijn in het hart, besloten de gevoeligheden van hetklavierinstrumentarium in acht te nemen. Historische instrumenten zijn immers decore businessvan AMUZ als muziekcentrum en dragen we na aan het hart.

Als u ticket heeft gekocht, worden deze tickets uiteraard terugbetaald. Kunt u ons viadit formulieralvast uw bankgegevens bezorgen? Voor meer info kunt u contact opnemen met de ticketbalie.

___________________________

Filmconcertpianist Yvo Verschoor stelt een programma samen over de bijzondere relatie tussen de stille film en de pianola en laat speciaal voor pianola geschreven filmmuziek horen, afgewisseld met improvisaties, zoals honderd jaar geleden gebruikelijk was. Verschoor speelt op een Frau Blüthner, zijn reisconcertvleugel uit 1897. U ziet onder andere fragmenten uit Ballet mécanique en Tour au large, afgewisseld met technische en romantische hoogtepunten uit de stille film.

Uitvoerders
Yvo Verschoor & Max Lakeman, pianola
In samenwerking met
Geelvinck Pianolamuseum Amsterdam, Nederlandse Pianola Sociëteit & Beatrix Hocker
ZO 03.02.19 | 11.00€ 20 / € 16SHARE ON