EN • NL
Ticketshop
<2020>
< >
GEANNULEERD – Thé dansant

GEANNULEERD – Thé dansant

Dans- en salonmuziek van de belle époque tot de dolle jaren twintig

Onverwachte ANNULERING PIANOLAinPRIMETIME

Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt de concerten op 1, 2 en 3 februari te annuleren. Een onverwacht en acuut technisch probleem met de luchtvochtigheid in combinatie met de huidige weersomstandigheden beïnvloedt het functioneren van de kwetsbare historische pianola’s. Omdat het risico op schade te groot is, hebben daarom alle betrokken partijen, met pijn in het hart, besloten de gevoeligheden van hetklavierinstrumentarium in acht te nemen. Historische instrumenten zijn immers decore businessvan AMUZ als muziekcentrum en dragen we na aan het hart.

Als u ticket heeft gekocht, worden deze tickets uiteraard terugbetaald. Kunt u ons viadit formulieralvast uw bankgegevens bezorgen? Voor meer info kunt u contact opnemen met de ticketbalie.

___________________________

Dans mee en waan u in de belle époque. U ziet en hoort de pianola in zijn meest oorspronkelijke rol: een instrument bedoeld voor muzikaal vermaak in de huiselijke sfeer. Een grammofoon zal toepasselijk niet alleen het einde van het festival maar ook het einde van het pianolatijdperk muzikaal inluiden. Van salonmuziek tot Argentijnse tango’s uit de jaren 1910 en 1920: een sfeervolle zondagnamiddag vol muziek, samengesteld en gepresenteerd door Max Lakeman, Barbara Dehn en Yvo Verschoor.

Uitvoerders
Max Lakeman, Barbara Dehn & Yvo Verschoor, pianola
Programma
Muziek van C. Porter, G. Gershwin, A. Carroll, Z. Confrey, F. Milne, O. Pugliese, F. Canaro e.a.
In samenwerking met
Geelvinck Pianolamuseum Amsterdam, Nederlandse Pianola Sociëteit & Beatrix Hocker
ZO 03.02.19 | 14.00€ 16 / € 14SHARE ON