EN • NL
Ticketshop

Coronavirus COVID-19 update

Beste muziekliefhebber, 
 
Gezien de stijging van het aantal besmettingen met COVID-19 in België en om de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan en risicogroepen te beschermen, is het noodzakelijk om alle geplande voorstellingen en concerten minstens tot en met 3 mei af te gelasten. Dit geldt ook voor evenementen in zaalhuur. Ook alle randactiviteiten, rondleidingen en educatieve activiteiten van AMUZ worden geannuleerd of uitgesteld.

Wij zoeken nieuwe data voor alle geplande producties en activiteiten. Alle aangekochte tickets blijven geldig. U ontvangt u van ons een bericht per e-mail over de geannuleerde voorstellingen en concerten. Voor activiteiten ingericht door derden dient u contact op te nemen met de organisator.

Ook de ticketbalie is tot en met 3 mei gesloten. Contact opnemen kan enkel nog per mail (info@amuz.be). 

Update 15 april
Zullen de concerten in het kader van Laus Polyphoniae (21-30 augustus) plaatsvinden?

De Nationale Veiligheidsraad besliste op 15 april dat er tot 31 augustus geen massa-evenementen kunnen worden georganiseerd. Wat massa-evenementen precies zijn – vanaf hoeveel personen – werd nog niet afgelijnd. We wachten verdere informatie af vooraleer een beslissing te nemen over ons zomerfestival Laus Polyphoniae. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht van zodra we over meer nieuws beschikken.
De ticketverkoop voor het festival wordt voorlopig on hold gezet.

Nog andere vragen? Raadpleeg zeker onze pagina met FAQ – Veelgestelde vragen AMUZ tijdens de COVID-19-crisis.

Wij danken u voor uw begrip.

______________________________________

Meer info vindt u hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/