EN • NL
Ticketshop

FAQ – Veelgestelde vragen AMUZ tijdens de COVID-19-crisis

Hoe kan ik AMUZ bereiken?

AMUZ en ook de ticketbalie blijven voorlopig nog gesloten. Wij raden u aan onze website en uw mailbox goed in de gaten te houden voor de meest recente info. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, zijn wij er voor u per mail: tickets@amuz.be of per telefoon en via WhatsApp: 0493 48 25 83 (ma t.e.m. vr, tussen 10.00 en 12.00 uur).

Wat gebeurt er met mijn tickets voor AMUZ-concerten t.e.m. eind augustus?

AMUZ zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. Daarom werden onze concerten en activiteiten geschrapt sinds 12 maart. 

14.03 en 28.03 sessies Reeks 2 Klankenbad
Deze sessies worden geannuleerd. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

20.03.20 PER-SONAT
Dit concert werd verplaatst naar 26.11.20. Tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht en kregen nieuwe tickets toegestuurd. Heeft u niets ontvangen, dan neemt u het best contact op met de ticketbalie: tickets@amuz.be

22.03.20 Nuria Rial & Accademia del Piacere
Dit concert werd verplaatst naar 10.10.21. Tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht en kregen nieuwe tickets toegestuurd. Heeft u niets ontvangen, dan neemt u het best contact op met de ticketbalie: tickets@amuz.be

29.03.20 Cinema Pianola & De vele gezichten van de pianola
De Pianola-dag werd verplaatst naar 21.02.21. Tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht en kregen nieuwe tickets toegestuurd. Heeft u niets ontvangen, dan neemt u het best contact op met de ticketbalie: tickets@amuz.be

05.04.20 il Gardellino | Oster-Oratorium
Dit concert werd geannuleerd. Tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht en kregen de keuze om een tegoed te ontvangen of het bedrag van de tickets te doneren. Gaf u uw keuze nog niet door, dan kan u dit formulier invullen. 

16.05.20, 30.05.20, 13.06.20, 27.06.20 Reeks 3 Klankenbad
Deze reeks wordt geannuleerd. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

21.08.20 t.e.m. 30.08.20 Laus Polyhoniae | CONTRAPUNT van het leven
Het programma dat werd samengesteld voor de editie onder de noemer CONTRAPUNT van het leven zal in zijn totaliteit verplaatst worden naar 2022 (19-28 augustus). Wat maakt dat dag op dag dezelfde concerten, dezelfde uitvoerders, dezelfde programma’s zullen klinken, maar dan twee jaar later.

Voor welke concerten kan ik mijn tegoed gebruiken? 

U kunt uw tegoed gebruiken voor de aankoop van tickets voor alle concerten uit de AMUZ-programmatie. Dus niet voor de Middagconcerten (op vrijdagmiddag) of andere concerten georganiseerd door derden. Het tegoed kan ook niet gebruikt worden voor verbruik in de foyer.

Hoe lang is mijn tegoedcode geldig? 

De tegoedcode die u ontving voor een geannuleerd concert, blijft onbeperkt geldig. U kunt deze code online gebruiken (in te geven in het betaalscherm bij ‘Vouchers’) of doorgeven bij uw reservatie via mail, telefoon of aan de balie.

Wanneer gaat de ticketbalie weer open?

Dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Wij houden u op de hoogte via de website en social media van AMUZ. 

Wanneer start de ticketverkoop voor de seizoensconcerten van 20|21? 

Het is momenteel niet duidelijk wat het beste moment is om de ticketverkoop van start te laten gaan. Wij zullen u via de website, social media en e-mail op de hoogte brengen zodra de datum vastligt. 

Vanaf wanneer gaan de concerten georganiseerd door derden weer door? 

Concerten op vrijdagmiddag
De overige Middagconcerten van dit seizoen (t.e.m. juni) werden geannuleerd. Voor de meest recente info houdt u best de website www.middagconcerten.be in het oog of neemt u contact op met de organisator via info@middagconcerten.be.

Andere concerten en evenementen
Voor de meest recente info houdt u best de website van de externe organisator in het oog of neemt u rechtstreeks contact op met de organisator.