EN • NL
Ticketshop

Goed om te weten

Duur van de concerten
De concerten van AMUZ hebben geen pauze en duren maximaal 85 minuten, tenzij anders vermeld.

Laatkomers
De voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen niet meer in de concertzaal worden toegelaten.

Foyer
De foyer van AMUZ is open vanaf één uur voor aanvang van het concert en biedt u koude en warme dranken.

Vestiaire
De vestiaire van AMUZ is gratis en niet bewaakt. AMUZ vzw is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of verlies. Beneden, in de gang naar de toiletten zijn enkele kluisjes waar u waardevolle spullen kan opbergen. 

Gebouw
Het betreden van onze concertzaal en foyer is op eigen risico. AMUZ vzw is niet aansprakelijk bij eventuele incidenten of ongevallen. 

Gsm’s en elektronische uurwerken
Gsm’s en geluidssignalen van elektronische uurwerken dienen uitgeschakeld te worden voor aanvang van het concert.

Beeld- en geluidsopnamen
Het is verboden beeld- of geluidsopnamen te maken tijdens de concerten zonder expliciete toelating van de directie van AMUZ.

Privacy policy
De gegevens verzameld bij het reserveren van tickets, aanvragen van informatie of inschrijven via www.amuz.be, gebruikt AMUZ uitsluitend om u op de hoogte te houden van de activiteiten en om u te verwittigen in geval van wijzigingen. Het beheer van de adresgegevens gebeurt conform de wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Kinderen toegelaten
Het publiek van morgen is vandaag al welkom in AMUZ. U wilt uw (klein)kinderen meebrengen naar een concert? Dat kan. Dat mag. Heel wat concerten zullen hen kunnen bekoren. Welke voorstelling het meest in aanmerking komt, kan u wellicht zelf beter inschatten. Wij hebben alvast verhoogde kussens voor hen klaarliggen. Vraag ernaar! ‘Kinderen toegelaten’ betekent niet dat wij de zaal vullen met jonge concertbezoekertjes. U geniet van de muziek zoals u dat gewend bent in AMUZ. Mocht u hierover vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.