EN • NL
Ticketshop

Laus Polyphoniae 2020 #connects

Laus Polyphoniae 2020 #connects is de nieuwe wending die AMUZ (Festival van Vlaanderen Antwerpen) geeft aan het internationale oudemuziekfestival van deze zomer: een online festival als veerkrachtig en creatief antwoord op de situatie van vandaag.

Hoewel fysiek samenkomen in festivalcontext deze zomer niet mogelijk is, gelooft AMUZ heel sterk in de kracht van muziek. Liefde, verdriet, hoop en afscheid: ze vormen al eeuwen de aanleiding tot sublieme composities. Laus Polyphoniae 2020 #connects wil op een alternatieve wijze musici en luisteraars, jong en oud wereldwijd connecteren, inspireren, verlichten en verstrooien. De 27ste festivaleditie zal van vrijdag 21 tot en met zondag 30 augustus een met zorg uitgekozen selectie online activiteiten aanbieden. Meer nieuws daarover zullen we publiceren op onze website, op onze Facebookpagina en in onze nieuwsbrieven.

Niets kan een live-uitvoering in AMUZ of elders in de historische stad Antwerpen vervangen, maar de veiligheid van onze festivalbezoekers, vrijwilligers en medewerkers en de talrijke (internationale) musici komen vandaag op de eerste plaats.

CONTRAPUNT van het leven
Het programma dat werd samengesteld voor de editie onder de noemer CONTRAPUNT van het leven zal in zijn totaliteit verplaatst worden naar 2022 (19-28 augustus). Wat maakt dat dag op dag dezelfde concerten, dezelfde uitvoerders, dezelfde programma’s zullen klinken, maar dan twee jaar later. Volgend jaar eert Laus Polyphoniae immers de 500ste sterfdag van een van de grootste Franco-Vlaamse polyfonisten, Josquin des Prez. 

Wat gebeurt er met uw tickets voor Laus Polyphoniae 2020? 
Tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht. Heeft u geen e-mail ontvangen, dan neemt u het best contact op met de ticketbalie: tickets@amuz.be.

Praktisch
AMUZ en ook de ticketbalie blijven voorlopig nog gesloten. Wij raden u aan onze website en uw mailbox goed in de gaten te houden voor de meest recente info. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, zijn wij er voor u per mail: tickets@amuz.be of per telefoon en WhatsApp: 0493 48 02 56 (ma t.e.m. vr, tussen 10.00 en 12.00 uur).