EN • NL
Ticketshop

Tarieven, reducties & voordeelformules

TARIEVEN
Elke concertpagina vermeldt de standaard- en reductieprijzen, exclusief eventuele reservatie- of verzendkosten. Op het bestelformulier vindt u een overzicht van alle ticket- en abonnementsprijzen. In de brochure en op het bestelformulier vallen (druk)fouten niet volledig uit te sluiten. AMUZ spant zich in om eventuele fouten zo snel mogelijk recht te zetten. De vermeldingen op de website hebben voorrang op de gedrukte brochure.

REDUCTIES
AMUZ werkt steeds met genummerde zitplaatsen, tenzij anders vermeld. Genummerde zaalopstellingen hebben meestal twee prijscategorieën. Binnen elke categorie geldt een reductietarief voor -26/65+, lerarenkaart, Davidsfonds Cultuurkaart, lidmaatschap Herita  en groepen vanaf 10 personen. Kaarten die recht geven op reductie moeten worden getoond bij de ticketcontrole. Wie jonger is dan 19 jaar, betaalt slechts € 5 per ticket. Wie studeert aan een Antwerpse hogeschool of universiteit, kan gebruikmaken van de cultuurcheque.

A-kaarthouders met een kansentarief (VT-statuut)
AMUZ is een open huis en wil iedereen de kans geven om te genieten van en te participeren in cultuur, ongeacht zijn culturele of maatschappelijke achtergrond. Daarom biedt AMUZ een bijzondere korting aan A-kaarthouders met een kansentarief. Deze korting is enkel geldig op AMUZ-concerten.

– Tickets voor AMUZ-concerten kunnen vanaf 1 maand voor het desbetreffende concert worden gereserveerd en kosten € 4 (*).
– Kinderen van personen met een kansentarief betalen € 16 (*) voor een reeks van vier sessies Klankenbad.
– Reserveren kan via de ticketbalie van AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen, DI & DO 13.00-16.00 uur. Online reserveren is niet mogelijk. 
– Meer info: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/a-kaart/a-kaart-met-kansentarief

(*) De plaatsen zijn beperkt.

 

VOORDEELFORMULES

AMUZ-intro
Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de seizoensconcerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor één seizoen. 

A-kaart
De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. Met uw A-kaart kan u in AMUZ een punt sparen bij deelname aan een activiteit. Tien punten geven recht op een korting van € 2 op een AMUZ-concert. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart. Voor € 3 heeft u al een A-kaart. U kan de kaart op verschillende locaties in de stad aankopen, ook in AMUZ. Surf naar a-kaart.antwerpen.be voor alle informatie.

Cultuurcheques Gate15
Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs koop je als student(*) voor 10 euro zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen waaronder AMUZ, of laten je lid worden van de bib. De volledige kalender met tips, alle deelnemende cultuurhuizen en de bestelinfo vind je op www.gate15.be/cultuurcheques.

Hoe ga je te werk?
1. Maak je eigen profiel aan.
2. Koop je Cultuurcheques via online betaling. Je ontvangt ze in je mailbox of je kunt ze downloaden als pdf.
3. Kies jouw favoriete cultuurhuis en verzilver je cheque telefonisch, aan de kassa of per e-mail.

(*) Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool, Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen.

Cultuur(shock)cheque
Middelbare scholieren vanaf 15 jaar die naar school gaan in het district Antwerpen of Borgerhout kunnen voordelig naar voorstellingen in de Antwerpse cultuurhuizen dankzij de cultuurcheques voor scholieren. Voor maar 5 euro koop je op het secretariaat van je school een boekje met drie cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen. De cultuurcheques zijn te koop in de deelnemende middelbare scholen van de districten Antwerpen en Borgerhout. Informeer op het secretariaat of jouw school ook deelneemt. Meer info