EN • NL
Ticketshop

Tickets & info

Tickets bestellen kan op volgende manieren: 

ONLINE
Via de online ticketshop. Online kan u met creditcard (VISA of MasterCard), Bancontact of overschrijving betalen.

AAN DE BALIE VAN AMUZ
De balie is geopend op dinsdag en donderdag, van 13.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van het betreffende concert. Aan de balie van AMUZ kan u contant, met Bancontact of met creditcard (VISA of MasterCard) betalen. Ook Ticket Compliments Supreme Award en Ticket Compliments Sport & Cultuur worden als betaalmiddel aanvaard.

TELEFONISCH
T +32 (0)3 292 36 80 – dinsdag & donderdag: 13.00-16.00

E-MAIL
tickets@amuz.be

AAN DE BALIE VAN INFO CULTUUR
De ticketbalie van Info Cultuur is geopend op vrijdag en zaterdag, van 10.00-17.00 uur. Adres: Wisselstraat 12, 2000 Antwerpen. Betalen kan contant, met bancontact of creditcard (VISA of MasterCard) en met een geschenkbon van Info Cultuur. De concerten van AMUZ maken regelmatig deel uit van het aanbod van de Last Minute Ticket Shop in Antwerpen. Meer info: www.lastminuteticketshop.be

TERUGNAME TICKETS
Tickets kunnen geruild worden tot 7 dagen voor het concert waarvoor ze werden gekocht. Dit kan enkel binnen het huidige concertseizoen. Hiervoor worden € 2 transactiekosten aangerekend per geruild ticket. Ruilen kan enkel tijdens de reguliere openingsuren van de ticketbalie: dinsdag & donderdag, 13.00 – 16.00 uur. Tickets worden niet terugbetaald, dit geldt ook voor niet-gebruikte tickets. Er wordt geen cadeaubon in ruil gegeven.  Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend.
 
UITVERKOCHTE CONCERTEN
Als een concert uitverkocht is, kan u zich aanmelden voor de wachtlijst. Dit kan enkel een uur voor aanvang van het concert, ter plaatse aan de ticketbalie. De wachtlijst biedt geen garantie op het bijwonen van het concert.

VERLOREN TICKETS
Als u uw tickets verloren hebt, kan u hiervoor duplicaten ontvangen aan de ticketbalie van AMUZ vanaf een uur voor aanvang van het concert. De persoon die de tickets aankocht, dient zich voor ontvangst van de duplicaten te kunnen identificeren.

Meer weten over: 

Tarieven, reducties & voordeelformules

Abonnementen

Geschenkbonnen

Word AMUZ-ambassadeur

Groepsformules