EN • NL
Ticketshop

Tickets & info

Update COVID-19: De ticketbalie is minstens tot en met 3 mei gesloten. Contact opnemen kan enkel per mail: info@amuz.be. 

Wanneer gaat de ticketbalie weer open?

Dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Wij houden u op de hoogte via de website en social media van AMUZ. 

Wanneer start de ticketverkoop voor de seizoensconcerten van 20|21? 

Het is momenteel niet duidelijk wat het beste moment is om de ticketverkoop van start te laten gaan. Wij zullen u via de website, social media en e-mail op de hoogte brengen zodra de datum vastligt. 

Zullen de concerten in het kader van Laus Polyphoniae plaatsvinden?

We kunnen op dit moment nog niet met zekerheid zeggen of de concerten van Laus Polyphoniae doorgaan zoals gepland. We blijven de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet opvolgen en zetten de veiligheid en de gezondheid van ons publiek, onze muzikanten en onze medewerkers op de eerste plaats. Wij houden u via de website, social media en e-mail op de hoogte van het laatste nieuws en updates. 
=> Update 15 april:
De Nationale Veiligheidsraad besliste op 15 april dat er tot 31 augustus geen massa-evenementen kunnen worden georganiseerd. Wat massa-evenementen precies zijn – vanaf hoeveel personen – werd nog niet afgelijnd. We wachten verdere informatie af vooraleer een beslissing te nemen over ons zomerfestival Laus Polyphoniae. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht van zodra we over meer nieuws beschikken. De ticketverkoop voor het festival wordt voorlopig on hold gezet.

__________________________________

Tickets bestellen kan op volgende manieren: 

ONLINE Via de online ticketshop. Online kan u met creditcard (VISA of MasterCard), Bancontact of overschrijving betalen.

AAN DE BALIE VAN AMUZ De balie is geopend op dinsdag en donderdag, van 13.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van het betreffende concert. Aan de balie van AMUZ kan u contant, met Bancontact of met creditcard (VISA of MasterCard) betalen. Ook Ticket Compliments Supreme Award en Ticket Compliments Sport & Cultuur worden als betaalmiddel aanvaard.

TELEFONISCH T +32 (0)3 292 36 80 – dinsdag & donderdag: 13.00-16.00

E-MAIL tickets@amuz.be

De concerten van AMUZ maken regelmatig deel uit van het aanbod van de Last Minute Ticket Shop in Antwerpen. Meer info: www.lastminuteticketshop.be

TERUGNAME TICKETS
Tickets kunnen geruild worden tot 7 dagen voor het concert waarvoor ze werden gekocht. Dit kan enkel binnen het huidige concertseizoen. Hiervoor worden € 2 transactiekosten aangerekend per geruild ticket. Ruilen kan enkel tijdens de reguliere openingsuren van de ticketbalie: dinsdag & donderdag, 13.00 – 16.00 uur. Tickets worden niet terugbetaald, dit geldt ook voor niet-gebruikte tickets. Er wordt geen cadeaubon in ruil gegeven.  Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend.

UITVERKOCHTE CONCERTEN Als een concert uitverkocht is, kan u zich aanmelden voor de wachtlijst. Dit kan enkel een uur voor aanvang van het concert, ter plaatse aan de ticketbalie. De wachtlijst biedt geen garantie op het bijwonen van het concert.

VERLOREN TICKETS Als u uw tickets verloren hebt, kan u hiervoor duplicaten ontvangen aan de ticketbalie van AMUZ vanaf een uur voor aanvang van het concert. De persoon die de tickets aankocht, dient zich voor ontvangst van de duplicaten te kunnen identificeren.

Meer weten over: 

Tarieven, reducties & voordeelformules

Abonnementen

Geschenkbonnen

Word AMUZ-ambassadeur

Groepsformules